Paju työnantajana

Henkilökohtainen avustaja yhdenvertaisen elämän mahdollistajana

Jokainen ihminen pyrkii kohti unelmiaan, mutta harva pystyy saavuttamaan unelmansa omin avuin. Meidän tehtävämme on auttaa siinä parhaan kykymme mukaan. Pajun palvelut helpottavat avustettavaa tekemään asioita, jotka ovat hänelle tärkeitä ja otamme palveluiden toteuttamisessa huomioon avustettavan esittämät toiveet sekä tarpeet.

Meillä Pajulla työtehtävät koostuvat pääosin vapaa-ajan avustamisesta eli olemme asioimisen ja harrastustoiminnan tukena. Olemme mukana esimerkiksi avustettavan harrastuksissa, käymme avustettavan kanssa ravintoloissa, elokuvissa, kirjastoissa, ulkoilemassa, kahvilla tai kävelyllä. Meidän tehtävämme on olla avustettavan tukena ja turvana haastavien tilanteiden hoidossa.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja mielekkään työpaikan. Tästä syystä mielestämme on tärkeää vaalia avustettavan ja sinun välistä toimivaa vuorovaikutusta, jotta osapuolille on selvää mitä heiltä toivotaan ja odotetaan. Teemme mielellämme myös yhteistyötä avustettavalle tärkeiden henkilöiden kanssa.

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja saat säännöllistä koulutusta avustajan työtehtäviin. Tuemme ja autamme sinua työsi tekemisessä tarpeen mukaan.

Työskentelyämme ohjaavat Pajun arvot: Sydämellinen ihmisten kohtaaminen, tasavertaisuuden mahdollistaminen ja arjen ilojen jakaminen. Tule Pajulle tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostuitko? Hae Pajulle töihin!

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Kiinnostaako sinua alan tai asuinpaikkakunnan vaihto? Lähetä meille hakemuksesi!

Aiempi kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä ei ole välttämätön. Työssä on eduksi aiemmat kohtaamiset erityistarpeisten ihmisten kanssa. Sote-alan kokemuksen lisäksi asiakaspalvelualasta on sinulle hyötyä, sillä työssä viestitään avustettavan lisäksi hänen sidosryhmien kanssa.

Tärkeimpiä avustajan ominaisuuksia ovat auttamisen halu, aito kiinnostus avustettavaa kohtaan ja halu saada toisen ihmisen arjesta parempaa.

Voit vaikuttaa omaan työhösi tutustumalla omaan avustettavaan etukäteen. Työajankohdat sovitaan avustettavan kanssa ja työtuntimäärän voit sovittaa arkeesi sopivaksi.

Pääasiallisesti työntekijämme asuvat ja työskentelevät Rovaniemellä ja Sodankylässä, mutta voit asua myös muualla Lapin alueella!

Täytä sähköinen työhaastattelulomake

Käsiteltyämme hakemuksesi, saat sähköpostiisi etähaastattelukutsun ajanvarauslinkin kera. Joskus nämä sähköpostit voivat mennä roskapostikansioon, joten muistathan seurailla myös sitä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoa työtehtävästä saat Jukalta.

Jukka Palokangas
0406175121
[email protected]

Kuntoutuspalvelu Paju Oy